Om Zindex

Zindex Development blev startet i 1998. Op til starten havde optimering og index’ering af databaser været en stor succes med svartider i kundernes systemer der gik fra 14 sek til under 1 sek. Deraf navnet. Hvis vi var startet i dag, havde vi valgt noget mere brugervenligt.

Virksomheden er placeret på den skønne ø Møn, øst for syd-sjælland, og vi har samarbejdspartnere på Langeland, i Præstø og i København.

Det primære og daglige arbejde er at servicere små og mellemstore virksomheders IT infrastruktur, enten hos dem selv, eller hostet hos os, samt at afhjælpe alle de småproblemer der opstår med IT i dagligdagen. Vi er så at sige IT-afdeling for de der ikke selv har en IT afdeling.

Det betyder til dagligt at det er kundens behov og økonomi der er i fokus, noget sælgere fra distributørerne har svært ved at forstå, når man beder dem om ikke at kontakte os med hvilket tilbud de nu synes vi skal “pushe” ud til kunderne, med en god margin. Det er ikke sådan vi arbejder.

Vi arbejder med alle former for teknologi, og udvikler prototyper til mange formål. Vi arbejder med 3D printere, multikoptere og autonomi, PIC controllere til alverdens små formål eks. intelligent varmestyrring, intelligens og autonomi i robotter, PLC styrring, pyrolysefyr og meget meget mere.

Måske kommer der en sektion her på hjemmesiden hvor vi viser lidt af hvad vi ellers laver af specielle ting, men vi har løst mange spændende unikke udfordringer for kunder og opfundet utraditionelle løsninger på utraditionelle problemer gennem tiden, måske kan vi også hjælpe dig? Et møde og en beskrivelse af problemet koster ikke noget.